تاريخچه گروه

تاريخچه

گروه علوم اجتماعی ( برنامه ریزی اجتماعی )  دانشکده الهيات دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال 1388 در مجتمع علوم انسانی تأسيس گرديد. اين گروه كار خود را در رشته علوم اجتماعی ( برنامه ریزی اجتماعی )   آغاز كرد .

در حال حاضر گروه علوم اجتماعی با توجه به امکانات موجود گرایش ( برنامه ریزی اجتماعی )  را در مقطع کارشناسی ارائه می کند.

مدیران گروه از بدو تاسيس تا كنون

مرتبه علمی

دوران تصدی

دكتر احمد فولاديان

استاديار

2  سال

اهداف آموزشی گروه

اهداف آموزشی گروه علوم اجتماعی ( برنامه ریزی اجتماعی )  را ميتوان بصورت زير بيان کرد:

(الف) تحصيلات تکميلی.

در مقطع کارشناسی ارشد در حال حاضر به تصویب رسیده است و امیدواریم از سال تحصیلی آينده مبادرت به پذیرش دانشجورشته جامعه شناسی ورزش نماییم و هدف تربيت افرادی است که جهت پیوند بین مسائل اجتماعی و ورزش در سطح جامعه را بصورت تخصصی  فرا گرفته و مهارت لازم در تجزيه و تحليل مسائل مرتبط را کسب نمايند.

(ب) کارشناسی :هدف تربيت کارشناسان که پاسخگوی نیازهای اجتماعی جامعه در سطح وسیعباشد  شاخه برنامه ریزی اجتماعی با هدف تربیت متخصص برنامه ریزی برای فعالیت در کلیه سازمانهایی که به متخصصین برنامه ریزی اعم از شهری ، منطقه ای و روستایی نیاز دارند به ويژه برای اشتغال در سازمان برنامه  .

گرایش های تحصيلی موجود در گروه

نام گرایش

مقاطع تحصیلی موجود

علوم اجتماعی ( برنامه ریزی اجتماعی )

کارشناسی

جامعه شناسی ورزش

ارشد در شرف تاسیس

دانشجويان مشغول به تحصيل

نام گرايش

مقطع تحصيلى

تعداد دانشجو

برنامه ریزی اجتماعی

كارشناسي

تعداد فارغ التحصيلان

نام گرايش

مقطع تحصيلى

تعداد دانشجو

علوم اجتماعی

كارشناسي

اعضاء گروه

گروه علوم اجتماعي دارای 4  عضو هيأت علمى می باشد و تعداد 8 نفرمربى بصورت حق التدريس با گروه همكارى دارند. گروه علوم اجتماعی از خدمات آموزشى 1  نفر كارشناس آموزشى نيز بهره مند مى باشد. ضمناً تعداد 1 کارشناس نیز به به گروه کمک می نمایند.

تعداد اعضای هيأت علمی گروه

نوع همکاری